Гарантиран Авариен ремонт на UPS
Профилактики на Ups системи
Ремонт Без договор

Поддържаме бизнеса ви работещ

Основната ни дейност е свързана с поддържането на бизнеса ви работещ чрез проектиране и изграждане на системи за резервирано електрозахранване, както и последващото им гаранционно и извън гаранционно обслужване. Като напълно независим доставчик имаме възможността да осигурим най-доброто решение за UPS (непрекъсваемо захранване), което да отговаря на вашите точни изисквания. Без предпочитания към някой специфичен производител, ние можем да подберем онези продукти от нашето портфолио, които са най-подходящи за вашите нужди и бюджет.


Подсигурителен план

Как определяме оптималното за вас решение

1

събираме изискванията ви

Разговаряме и разбираме нуждите и изискванията ви от мощност и оборудване, наличие на влошено електроснабдяване, изисквания към системата.

2

преглед на мястото на инсталация

Правим необходимите измервания и преценка за инсталация. Съобразяваме физическите пространства, където трябва да се разположи UPS системата и батериите.

3

Оферта и Доставка

След като имаме информация, предоставяме оферта и доставяме избраното оборудване.

4

Инсталация, Go-Live и поддръжка

Инсталираме и пускаме в продукция обурудването, което нашите обучени и сертифицирани инженери след това профилактират и поддържат в изправност.

Авариен ремонт на UPS системи

Ако се нуждаете да бъдете върнати най-бързо към нормално работно състояние, ние ви гарантираме навременни реакции чрез нашите договори Premier и Ultra за авариен ремонт на непрекъсваеми захранващи системи ( UPS).

При ниво Premier получавате гаранция за навременна реакция от наша страна според предварителна договорка (SLA), годишни профилактики, а заплащате само вложените резервни части, ако има такива. При ниво Ultra, получавате всичко от ниво Premier, както и всички разходи за части са включени в годишната такса поддръжка.

Профилактика на UPS система

Основните профилактични услуги, които извършваме при профилактика на UPS система

Измерване на показателите на системата

Тест на батерии

Подмяна на износени части

Инспекция на кабели и връзки с термо камера

Ремонт дори без нужда от договор

Ако имате нужда от аварийна услуга, ние гарантираме реакция във времето посочено в договора ви. Наш сертифициран и обучен сервизен инженер ще разреши вашата нужда след предоставени уточнения и подробности за случая.

Ако обаче нямате договор, това не е проблем. Наш сертифициран и обучен инженер ще отремонтира устройството ви и ще ви върне в нормален режим на продукция. В повечето случаи ние сме в състояние да предвидим най-вероятния метод за ремонт и възможни необходими части преди да сме посетили клиента, спестявайки време и пари за потребителя и гарантирайки, че UPS системата се въвежда в изправност възможно най-бързо. За цени и подробности се свържете с нас на сервизните ни телефони.

  • Сервиз:
    (+359) 889436683
    (+359) 885945452

Наем на UPS

В критични ситуации, или когато имате планирано прекъсване на електрозахранването, но не желаете да прекъсвате работа, предлагаме наем на UPS система. Така планирано можете да осигурите непрекъснатост на вашите процеси.