Delta Power Protection

Възползвайте се от най-добрата цена и функционалност, комбинирани заедно

Различни гами UPS според нуждите ви

Agilon Family

Надеждна защита на захранването за приложения за малък бизнес и домашен офис. Семейството Agilon са монофазни line-interactive UPS системи за изисквания за мощност до 1.5kVA.

Amplon Family

UPS семейството Amplon на Delta предлага монофазни UPS системи с двойно преобразуване за изисквания на мощност над 1kVA. Използват се да поддържат малки до средни мрежови устройства, системи за сигурност и наблюдение, както и критични POS системи.

Ultron Family

Средно-мащабните UPS устройства на семейство Ultron предлагат перфектното решение за защита на захранването за малки и средни предприятия, телекомуникации, банкиране и медицински заведения. Тези UPS устройства осигуряват най-добрата възможна защита срещу неочаквани прекъсвания на захранването на критични ИТ приложения както в ИТ стаи, така и в средни размери до големи центрове за данни.

Modulon Family

Серията UPS от семейството Modulon на Delta разполага с трифазни модулни UPS устройства за изисквания за мощност над 20kVA, които служат за защита на мощността за критична за мисията инфраструктура, като центрове за данни, средно до голямо мрежово оборудване и други. Високоефективните UPS в семейството на Modulon включват серия DPH (25kW ~ 200kW), която е напълно номинална мощност (kVA = kW) UPS, която осигурява максимална наличност със своя самостоятелно синхронизиран захранващ и управляващ модул, и серията NH Plus ( 20kVA ~ 120kVA), което предлага забележително ниска обща цена на собственост (TCO).

Power management
Data Center Management System