Delta Power Protection

Възползвайте се от най-добрата цена и функционалност, комбинирани заедно

Различни гами UPS според нуждите ви

Agilon Family

Надеждна защита на захранването за приложения за малък бизнес и домашен офис. Семейството Agilon са монофазни line-interactive UPS системи за изисквания за мощност до 1.5kVA.

UPS семейството Amplon на Delta предлага монофазни UPS системи с двойно преобразуване за изисквания на мощност над 1kVA. Използват се да поддържат малки до средни мрежови устройства, системи за сигурност и наблюдение, както и критични POS системи.

Средно-мащабните UPS устройства на семейство Ultron предлагат перфектното решение за защита на захранването за малки и средни предприятия, телекомуникации, банкиране и медицински заведения. Тези UPS устройства осигуряват най-добрата възможна защита срещу неочаквани прекъсвания на захранването на критични ИТ приложения както в ИТ стаи, така и в средни размери до големи центрове за данни.

Modulon Family

Серията UPS от семейството Modulon на Delta разполага с трифазни модулни UPS устройства за изисквания за мощност над 20kVA, които служат за защита на мощността за критична за бизнеса инфраструктура, като центрове за данни, средно до голямо мрежово оборудване, индустриални производствени машини и други. Високоефективните непрекъсваеми захранвания (UPS) в семейството на Modulon са с енергиен фактор 1 (kVA = kW), осигуряват максимална наличност със своя самостоятелно синхронизиран захранващ и управляващ 50kW модул.

Power management
Data Center Management System