Гамите трифазни UPS на Schneider-Electric

American Power Conversion осигурява защита срещу много от основните причини за загуба на данни, хардуерни повреди и бизнес прекъсвания. Основана през 1981 г., APC е водещ доставчик на глобални, AC и DC-базирани продукти за резервно захранване и услуги от край до край, които включват електрически филтри, непрекъсваеми токозахранващи устройства (UPS), кондициониране на захранващото оборудване, софтуер за управление на захранването, DC задвижващи системи, както и прецизно оборудване за охлаждане.

Непрекъсваеми токозахранвания
Easy UPS

 • Мощност: 10-40kVA
 • Вход/изход: 3:1 | 3:3
 • Напрежение: 208V, 400V
 • Приложение:
  Малки и средни дейта центрове
  Инфраструктурно оборудване
  Сървъри и сториджи
  Сградни инсталации

Трифазните непрекъсваеми токозахранвания Easy 3S UPS от Schneider Electric осигуряват стабилност на захранването със здрави електрически спецификации и дълготрайна производителност, за да гарантира непрекъснатостта на вашия бизнес. Проектиран за бърз и лесен монтаж в центъра за данни или електрическо помещение, този UPS-готов за EcoStruxure разполага с широк прозорец за работна температура и силна защита от претоварване, всичко това в компактен и лек отпечатък. С изключителната си комбинация от ниска обща цена на собственост, конкурентни спецификации и лекота на инсталиране, използване и обслужване, Schneider Electric Easy UPS 3S е лесният избор за непрекъснатостта на вашия бизнес. Schneider Electric препоръчва да закупите услуга за стартиране, за да оптимизирате работата, качеството и безопасността на вашата система.

 • Мощност: 60-200kVA
 • Вход/изход: 3:1 | 3:3
 • Напрежение: 208V, 400V
 • Приложение:
  Малки и средни дейта центрове
  Инфраструктурно оборудване
  Сървъри и сториджи
  Сградни инсталации

EasyUPS 3M, част от трифазната серия  Easy UPS на Schneider Electric  , е лесен за инсталиране, лесен за свързване, лесен за използване и лесен за обслужване трифазен UPS, идеален за малки и средни центрове за данни и други бизнес критични приложения. Трифазните EasyUPS 3M осигуряват стабилност на мощността и дълготрайна работа чрез усъвършенствани характеристики на продукта, здрави електрически спецификации и компактен дизайн, за да гарантирате непрекъснатостта на вашия бизнес. Проектиран за бърз и лесен монтаж в центъра за данни или електрическо помещение, този UPS-готов за EcoStruxure разполага с широк прозорец на работната температура и силна защита от претоварване, всичко това в лек отпечатък. С изключителната си комбинация от ниска обща цена на собственост, конкурентни спецификации и лекота на използване, Schneider Electric Easy UPS 3M е лесният избор за непрекъснатостта на вашия бизнес в центъра за данни или електрическото помещение. Предлага се във вариант с монофазен и трифазен изход.

Услугата за стартиране е включена, за да оптимизирате работата, качеството и безопасността на вашата система.

Лесен за конфигуриране, лесен за използване и лесен за обслужване 500/600 kVA трифазен UPS. С изключителната си комбинация от конкурентни спецификации, компактен отпечатък и високо-достъпните паралелен и подсигурен дизайн, непрекъсваемото токозахранване Schneider Electric Easy UPS 3L е лесният избор за непрекъснатост на бизнеса във вашият цех, помещението за електрическо разпределение или в центъра ви за данни.

Включва 5×8 стартираща услуга.

Непрекъсваеми токозахранвания
Galaxy

Galaxy VS

Galaxy VS е високоефективно, модулно, лесно за разположение 20 до 100 кВт (480 V), 10 до 150 кВт (400 V) и 10 до 50 кВт (208 V), трифазно непрекъсваемо захранване, което осигурява върхови показатели за крайни, малки и средни центрове за данни, както и критична инфраструктура в търговски и промишлени съоръжения. Неговият компактен дизайн, висока плътност на технологията, излишък на N + 1 и устойчива на повреди архитектура увеличават достъпността, оперативната ефективност и защитата от критично натоварване, като в същото време минимизират общите разходи за собственост. Благодарение на патентованите технологии, този UPS осигурява до 97% ефективност в нормален работен режим и до 99% в режим ECOnversion, което се равнява на 66% по-висока икономия на енергия. Galaxy VS е EcoStruxure готов да ви даде спокойствие по всяко време и навсякъде. Интелигентните модулни батерии, интегрирани в UPS шкафа, оптимизират отпечатъка и гарантират, че критичните натоварвания имат високо предвидими времена на изпълнение. Услугата за стартиране е включена, за да оптимизирате работата, качеството и безопасността на вашата система. Със своя здрав дизайн и водеща в индустрията производителност, Galaxy VS е идеалният гръбнак за вашата критична инфраструктура.


Galaxy VM

Galaxy VM е ключов компонент в цялостното решение за управление на енергията Schneider Electric за центрове за данни и индустриални приложения. Galaxy VM използва най-съвременната технология, за да намали разходите за енергия чрез много високи коефициенти на ефективност и новоиновативния режим ECOnversion. Galaxy VM безпроблемно се свързва към вашата електрическа мрежа, използвайки съвременни електрически характеристики като много широк диапазон на входното напрежение, високо претоварване и капацитет на късо съединение и интегрирана защита на захранването, осигуряващи отлично качество на захранването. Силно компактният Galaxy VM също се свързва с вашите системи за наблюдение на съоръженията и изискванията за интелигентна мрежа и предлага както традиционна, така и модулна гъвкавост за съхранение на енергия, която позволява адаптиране на решението към специфични нужди. Galaxy VM разполага с вход отгоре и отдолу на кабела, без да е необходим допълнителен страничен шкаф, пълен достъп отпред, обратно към инсталирането на стената и включена услуга за стартиране, което го прави един от най-лесните UPS в своя клас за разгръщане, инсталиране и поддръжка.


Galaxy VX

UPS на Schneider Electric Galaxy VX е мащабируемо, високопроизводително разширение на решенията от серията Galaxy V-Series, предназначени за големи центрове за данни и промишлени приложения. Намалете разходите си за енергия и отговаряйте на променящите се бизнес изисквания с 99% ефективност в режим ECOnversion. Осигурете отлично качество на мощността в трудни електрически среди. Инсталирайте и разгърнете вашия UPS бързо. Управлявайте мощността си от всякъде. Galaxy VX поддържа локална и отдалечена комуникация чрез сензорен екран, уеб интерфейс, Modbus и решението Schneider Electric StruxureWare for Data Center Expert.


APC Galaxy 5500

Galaxy 5000 предлага технологии, които увеличават производителността и надеждността. Онлайн технологията напълно изолира и предпазва срещу всички нарушения на качеството на захранването. Управлението на хармоници по веригата позволява лесна инсталация с генератор, както и гъвкави конфигурации, дори за най-специфични случаи. MGE Galaxy 5000 предлага функции като паралелна възможност за капацитет и излишък; пълен достъп от предния панел, достъпен графичен дисплей с множество опции за език, както и SNMP с мрежово базирани опции за управление на захранването. Всички тези характеристики правят Galaxy 5000 един от най-лесните за да управление и поддръжка UPS в своя клас.


APC Galaxy 7000

Galaxy 7000 е най-новото попълнение към семейството MGE Galaxy UPS, предоставяйки обезпечени енергийни решения за средни и големи центрове за данни. Липсата на трансформатори в UPS системата увеличава ефективността й до 94.5%, запазвайки оперативните разходи ниски (икономия на енергия), като същевременно осигурява най-високо качество на електрическата енергия за критични натоварвания. Galaxy 7000 включва функции и опции, които решават нуждите на клиента, включително гъвкавост, скалируемост на захранването чрез N + 1 паралелни модули с няколко възможности за избор. Лесен за инсталиране и поддръжка е в базата на основния дизайни за тази нова UPS система само с предни електрически връзки и напълно сменяеми компоненти.