Зaпитване

X

Subject:
Name:
Email:
Phone:
Company:
Country:
Security code:
Comments:

Приложения

Индустриални
Комерсиални
Транспорт
Морски/ Военни
Възобновими/ алтернативни източници на енергия

AC/DC електромери от AccuEnergy

Accuenergy е фирма, фокусирана върху многофункционалното измерване на мощности, уреди за измерване качеството на енергията, както и решения за енергиен мениджмънт чрез осигуряване на високо качество измервателни уреди: електромери, пригодни за регулаторни нужди, цифрови панели, мулти-вериги, мултифункционални DC м, токови трансформатори, шлюз данни / събиране на данни за сървъри и системи за управление на енергията . Клиентите по света използват електромерите на Accuenergy за да наблюдават и контролират системи за електрически разпределителни табла, в промишлени съоръжения, търговски сгради и жилищни комплекси. Accuenergy решенията правят мониторинга и съхранението на данните за потреблението с ниво на качеството, съвместимо с регулаторните нужди; измерване и таксуване на множество енерго-потребители; лесно и рентабилно улавя и записва събития за качеството на енергията

Монофазни многофункционални електромери

Запитване за оферта

Acuvim 100 Series

Серията Acuvim 100 от мощностни и енергийни метри предлага широка гама от функционалност за измерването, следенето и контрола на монофазни електрически параметри като: волтаж, ток, реална мощност, реактивна мощност, пълна мощност, фактор на мощност, честота, реактивна енергия, пълна енергия.
Acuvim 100 също разполага с множество вход/изход функции като дигитален вход, релеен изход, дигитален и аналогов изход. Reliable Modbus RTU протокол за комуникация също е наличен чрез RS485 сериен порт. Тези допълнителни функции поставят Acuvim 100 серията като едни от най-гъвкавите монофазни електромери на пазара.

Многофункционални DC електромери

Запитване за оферта

AcuDC 210/220 Series

Серията AcuDC 210/220 от правотокови мощностни метри може да се използва за следене и контролиране на правотокови системи. Тези електромери могат да измерват широк спектър от параметри като волтаж, електрически ток, мощност и енергия. Опционалните дигитални входове за следене на превключвания; аналогови изходи за преобразуване на сигнали и релейни изходи за отдалечен контрол предоставят несравнима функционалност. Системата за сигнализация при стойности над обхвата на волтажа и тока, предлагат допълнителна степен на защита за DC системите. Всички данни в измервателния уред са достъпни през бърз Modbus RTU протокол по RS485 сериен порт.

Запитване за оферта

AcuDC 240 Series

Серията AcuDC 240 е единствената в света серия от многофункционални DC мощностни и енергиини измервателни уреди. Подобно на AcuDC 210/220 сериите, позволява следене и контрол на DC системи, а информацията за за правотоково напрежение, електрически ток, мощност и енергия. може да се наблюдава чрез три редов LCD дисплей или чрез RS485 сериина комуникация използвайки Modbus RTU протокол. Налични са дигитални входове за следене на превключвания; аналогови изходи за преобразуване на сигнали и релейни изходи за отдалечен контрол, както и система за предпазване на DC системата от пренапрежение и пикови токове.

Трифазни многофункционални измерватели на мощност

Запитване за оферта

Acuvim-II Series

Acuvim-II представляват висок клас многофункционални енергийни измервателни уреди, произведени от Accuenergy. Те предлагат някои от най-добрите решения на пазара за следене и контрол на системи за разпределение на електрически мощности. Серията Acuvim-II може да се използва като устройство за събиране на данни за интелигентно разпределение на енергията, или за автоматизиране на различни видове инсталации. Всички следени параметри са достъпни чрез стандартен дигитален RS485 комуникационнен порт и Modbus RTU протокол. Етернет и Profibus DP комуникационни опции също са на разположение на изключително достъпна цена. С избор на конфигурируеми I / O и комуникационни модули, серията Acuvim II предлага най-разнообразни и ценово ефективни решения за измерване на пазара.

Запитване за оферта

Acuvim-L series

Серията Acuvim-L е е набор от икономически, същевременно изключително функционални трифазни многофункционални мощностни и енергийни измервателни уреди, произведени от Accuenergy. Те предоставят отлична стойност за мониторинг на мощности и системи за управление на енергия. Серията Acuvim-L може да се използва както устройства за събиране на данни, за интелигентно разпределение на мощности или системи за автоматизация на инсталации. Всички следени параметри са достъпни чрез стандартен цифров RS485 комуникационен порт, работещ с протокол Modbus RTU. С широка гама от модели, от които да избирате, серията Acuvim-L предлага несравнима стойност и функционалност.

Запитване за оферта

Acuvim 300 Series

Серията Acuvim 300 от ниско-бюджетни трифазни интелигентни измерватели на мощност е широко използвана за мониторинг и контрол в разпределителни системи. В зависимост от модела, уредите измерват някои или всички от следните параметри: напрежение, електрически ток, реална мощност, реактивна мощност, пълна мощност, фактор на мощността, честота, реална и реактивна енергия, общо хармонично изкривяване на напрежение и ток, индивидуални хармоници (от 2-ри до 31-ви).

Запитване за оферта

Acuvim 72 Series

Серията Acuvim 72 е серия от ултра компактни трифазни електромери. Те предоставят отлична стойност за мониторинг и системи за управление на енергията. Ултра компактния размер на Acuvim 72 серията ги прави монтаж в почти всеки панел или заграждение. С RS485 комуникация, както и множество възможности за I / O, серията Acuvim72 предлага едни от най-компактните, но мощни измервателни продукти на пазара.

  • Адрес:
  • Matrix Tower
  • Рачо Петков Казанджията 4-6
  • София 1766
  • България
  • Продажби:
   (+359) 888453698,
   (+ 359) 885181765
  • Tel.: (+359 2) 421 71 98
  • Tel./Fax: (+359 2) 421 71 99
  • sales@neurotex.bg
  • Сервиз:
  • (+359) 889436683
  • (+359) 885945452
  • (+359) 886835124
  • service@neurotex.bg